HABERLER

11.04.2014

FUTBOL

Ahmet Kavalcı ve Önder Özen'den Açıklamalar

Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Torku Konyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

AHMET KAVALCI
 
“Futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Oyuncularımıza her şeyi öğretiyoruz ama sahada kaç kişiyle mücadele ettiğimizi bir türlü öğretemedik. Emeklerimize yazık. Penaltımız verilmedi. Beşiktaş biraz hareketlenince hemen bizi sindiriyorlar. MHK’yı eleştiriyoruz. Kaçtır bizim maçlarımıza tecrübesiz hakemleri vermeyin diyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye çalışıyoruz ama bize karşı hep aynı hatalar yapılıyor. Bundan sonra maçlarımıza tecrübeli hakemlerin verilmesini istiyoruz.”
 
ÖNDER ÖZEN
 
“Puan kayıplarını olgunlukla karşılayabilecek bir kişiliğe sahibim. Hakemi maç sonunda tebrik ettim elimi uzattım bana elini uzatmadı. Maçta aleyhimize yaşanan birçok karar verildi. Slaven Bilic’e 7 ay önce ‘bu takıma 12’ye 11 oynamasını öğretmelisin’ dedim. Slaven Bilic’in bu hataları yapmaması lazım. Hala takımı 11’e 11 oynayacak şekilde hazırlıyor. Futbolda en büyük sorunun ne olduğu şeklinde sorulan soruya ‘kurallara uymamak’ diye cevap vermiştim. Elle oynamak kitaba göre yasaktır ama oynanıyor. Yabancı kuralı koyuluyor, uygulamaya gelince yangın yapıyoruz. Kısacası sorunumuz kitaba uymuyoruz.”