HABERLER

07.04.2014

FUTBOL

Torku Konyaspor Maçı Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması yapan ekibimiz, idmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştirdi. Salonda denge ve kuvvet çalışmaları yapan siyah-beyazlılarımız, daha sonra sahaya çıktı ve istasyon koşuları sonrası yaptığı streching hareketleriyle hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, iki grup halinde oynanan ayak tenisi sonrası değişmeli olarak yapılan şut çalışmasıyla sona erdi.
 
İdmana tedavi olan Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak ve izinli olan Hugo Almeida katılmadı.
 
Filip Holosko, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Necip Uysal sahada bireysel olarak çalıştılar.
 
Futbol Takımımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın (8 Nisan) saat 11:00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.