HABERLER

30.01.2014

FUTBOL

Jermaine Jones’dan Açıklamalar

Yeni transferimiz Jermaine Jones, BJK TV’ye yaptığı açıklamada taraftarlarımıza layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde BJK TV Ana Haber Bülteni’ne bağlanıp muhabir Tuna Akdemir’in sorularını yanıtlayan Jones, şunları söyledi:
 
“Gayet güzel bir gün geçirdim. Takım arkadaşlarımla tanıştım, bana çok iyi davrandılar. Görüştüğüm herkes bana Beşiktaş’a gitmem konusunda olumlu referans verdi. Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında da çok olumlu şeyler duydum. Türkiye ligi her sezon daha iyiye gidiyor. Fabian Ernst ile konuştum. Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini öğrendiğimde ufak bir araştırma yaptım. Taraftarların müthiş olduğunu twitter hesabıma gelen iletilerden anladım. Beşiktaş’ı tercih ettim, mutluyum.”
 
“Burada farklı tip antrenmanlar gerçekleştireceğim. Biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Buraya gelmem için çaba verenlerin güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışacağım. Taraftarlar çılgınca. Sürekli takımlarının arkasında duruyuorlar. Beşiktaş taraftarına çok büyük bir saygım var. Yürekten oynayan bir oyuncuyum. Formayı sırtıma bir kere geçirince sahada elimden geleni yaparım. Taraftarlarımıza elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum.”
 
Jermaine Jones’ın açıklamalarının tamamını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.