HABERLER

26.01.2014

BASKETBOL

Beşiktaş - Kızılyıldız Basketbol Kampına Davet

Avrupa'nın en başarılı basketbol eğitim programı Türkiye'ye geliyor.

Avrupa’nın en köklü basketbol kulüplerinden Kızılyıldız (Red Star Belgrad)’ın yönettiği, gençler için Avrupa’nın en başarılı basketbol eğitim programı, Beşiktaş ile ilk kez Türkiye’ye geliyor!

Altyapı kategorilerinde modern stratejileri ve özel eğitim konseptiyle ünlü, bünyesinden yetişmiş genç oyuncuları ulusal / uluslararası düzeyde birçok başarı kazanmış Kızılyıldız’ın eğitim programı, Beşiktaş ile iş birliğiyle 27-31 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul’da.

Eğitimler; 9-13 yaş grubu sporcular için 9:00 - 12:00 saatleri arasında, 14-18 yaş grubu sporcular için 13:00 -16:00 saatleri arasında Akatlar’daki Terakki Vakfı Okulları Spor Salonu’nda (Adres: Ebulula Mardin Caddesi Öztürk Sokak, No:2 Levent-İstanbul) yapılacaktır.

2014 Beşiktaş - Kızılyıldız Uluslararası Basketbol Kampı, Kızılyıldız ve Beşiktaş antrenörleri tarafından yönetilecek, 9-18 yaş kız ve erkek sporcuların deneyim kazanarak, takım oyununa adaptasyon ve bireysel gelişimlerini sağlayacaktır.

Kamp; oyuncularda dripling, şut, pas, temel bireysel yetenekler ve uygulamalı takım oyunu tekniği gibi konularda basketbolun temellerine hakim olmalarını sağlayıcı niteliktedir.

Genç oyuncuların, günümüzde NBA ve Euroleague’de forma giyen birçok oyuncunun gelişiminde doğrudan rol alan koçlarla çalışması ideal bir fırsattır.

Kamp süresince oyuncular kendi yeteneklerini ortaya koyabilecek, yaş ve yetenek düzeylerine göre şut yarışmaları ve testlere katılacaklardır.

Kontenjanımız kısıtlıdır. Son başvuru tarihi 26 Ocak 2014’tür.

KAMP ÜCRETİ: 550 TL

BAŞVURU ve İLETİŞİM: 0555 405 01 99

Kampın en iyileri için özel ödüller:

1) ‘Kampın En İyisi’ (MVP) olarak seçilen 2 oyuncu, Kızılyıldız’ın Belgrad tesislerinde 1-8 Ağustos tarihleri arasında 7 günlük basketbol kampına davet edilecektir.

2) En iyi şutörler ve en çok gelişme gösteren oyuncular için sürpriz ödüller. Ayrıca Fair Play Ödülü...

Kampta Oyunculara Beşiktaş ve Kızılyıldız’ın antrenman forma malzemeleri ve t-shirt’ler verilecektir.

Antrenörler hakkinda tum bilgiler
http://www.ibc-redstar.com/index.php/en/coaches/glisic-aleksandar
http://www.ibc-redstar.com/index.php/en/coaches/milan-mandaric