HABERLER

07.08.2013

FUTBOL

Kombine Kart Dağıtımı Başladı

Kombine kartların dağıtımı dün başladı. Bayramın ilk günü ise kart satışı ve dağıtımı yapılmayacak.

2013-2014 sezonu Kombine Kartlarımızın satışına BJK Plaza C Blok'taki Kombine Kart Satış Merkezi'nden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve www.biletix.com internet sitesinden devam edilmektedir.

Kombine kart alan taraftarlarımıza kartların teslimatına ise, dünden itibaren Kombine Kart Satış Merkezi'nden başlandı.

Bayramın ilk günü olan 8 Ağustos Perşembe günü, Kombine Kart Satış Merkezi kapalıdır ve kombine kart satışları ile kart dağıtımları Perşembe günü yapılmayacaktır.

Yarın(9 Ağustos) saat 10.00'dan itibaren ise kombine kart satışlarına ve kart dağıtımlarına devam edilecektir.

Kombine kartlarımızın dağıtımı sadece Kombine Kart Satış Merkezi'nden gerçekleştirilecektir ve maç günleri stadyum gişelerinden dağıtım yapılmayacaktır.

Kombine kartlarını teslim almak isteyen taraftarlarımızın taahhütnamelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Kombine kartlarını Biletix Çağrı Merkezi ve Biletix internet sitesinden alan taraftarlarımızın kimliklerini ve kredi kartlarını yanlarında bulundurmalarını özellikle rica ederiz.

BJK Plaza C Blok Kat:4 Akaretler/Beşiktaş adresindeki Kombine Kart Satış Merkezi, bayramın ilk günü dışında hafta içi ve cumartesi günleri 10.00-19.00 ve Pazar günü de 11.00-17.00 saatleri arasında açıktır.

0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet sitesinde ise satışlar bayramın ilk günü dahil kesintisiz olarak devam edecektir.