HABERLER

13.03.2013

GÜNCEL HABERLER

Başkanımızdan 110. Yıl Kutlamaları ile İlgili Açıklama (VİDEO)

Başkanımız Fikret Orman, Kulübümüzün 110. yıl kutlamaları hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Fikret Orman’ın BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan’ın da bulunduğu BJK TV Ana Haber Bülteni’nde yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle:
 
 
“Çok önemli bir günü yaşayacağız. Beşiktaş, 110 yıl önce Serencebey’de bir grup gencin girişimiyle kuruldu. Bu oluşumun üzerinden 110 yıl geçti. 19 Mart Salı günü kuruluşumuzun 110. yılını taraftarlarımızla birlikte kutlayacağız. Nasıl bir program yapmamız gerektiği konusunda arkadaşlarımla görüştük ve halkın takımı olduğumuz için kutlamayı taraftarlarımızla el ele yapmamız gerektiğine karar verdik. 19 Mart Salı günü saat 17:00’de Çarşı Meydan’da buluşacağız. Kortej halinde BJK İnönü Stadı’na yürüyeceğiz.”
 
 
“Kutlamalardan önce kulübümüze büyük emekleri geçmiş olan saygıdeğer büyüklerimizi mezarları başında anacağız. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş’ın itibarını yaşıyorsak bunu o değerli büyüklerimize borçluyuz. Gücümüzü tarihimizden alıyoruz. Ben de başkan olarak bunun bilincinde davranmaya çalışıyorum.”
 
 
“Kutlamalar için gereken izinleri aldık. Beşiktaş Çarşı’dan yürüyerek stadımıza geleceğiz. Statta tüm takımlarımızın oyuncuları yer alacak. Ajda Pekkan, Gökhan Tepe, Hakan Altun gibi değerli sanatçılar konserler verecek. Organizasyon konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
 
 
“110. yıl etkinliklerine tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Eski, yeni sporcularımızla hep beraber Beşiktaş coşkusunu yaşayacağız. Ezeli rakiplerimiz ve diğer kulüplerimizin değerli başkanlarını da kutlamalarımıza davet ettik. Tüm futbol ailesinin bir araya geleceği güzel bir günü yaşamak istiyoruz. Kutlamalara herkes davetlidir. Stada girişte önceliği kombine kart sahibi taraftarlarımıza verdik.”
 
 
“Kartal Yuvası mağazamız da o güne özel yeni bir kreasyon hazırladı. Ürünlerimizi sporcularımız giyecekler. İnanıyorum ki taraftarlarımız da bu ürünlere ilgi göstereceklerdir. BJK İnönü Stadı’nın son günlerini yaşadığı bu dönemde iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. Umut ediyorum ki bizden sonrakiler daha iyilerini gerçekleştirecektir.”
 
 
“Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı davet ettik. Sağlığı müsade ederse onu aramızda görmeyi çok istiyoruz. Beşiktaşlı genç taraftarlarımızın onu görmelerini istiyorum. Süleyman Seba, Beşiktaş için çok önemli bir değerdir. Eski yönetim kurulu üyelerimizi de davet ediyoruz. Unuttuğumuz isimler olabilir ama bu bizim değil Beşiktaş’ın yıldönümü. O yüzden ‘Beşiktaşlıyım’ diyen herkesi BJK İnönü Stadı’na bekliyoruz.”
 
 
“Yeniden şaha kalkma mücadelesi verdiğimiz şu günlerde herkesi Beşiktaş’ın yanında olmaya davet ediyorum. Taraftarlarımızla aramızda pozitif bir elektirik var. Yanlışlarımız tabi ki vardır. Yöneticilik mazaret değil çözüm üretme yeridir. Sorunlarımızı bir bir aşıyoruz. Gelecekte arkaya dönüp baktığımızda yaptığımız güzel işleri hatırlamak istiyoruz.”