HABERLER

08.03.2013

GÜNCEL HABERLER

Urgancılar: Taraftarlarımızı İnönü'ye Bekliyoruz

Genel Sekreter ve Basın Sözcümüz Mesut Urgancılar, BJK İnönü Stadı’nda oynayacağımız son 4 lig maçı için satışa çıkartılan kombine kartları taraftarlarımızın ilgisine sunduklarını belirtti.

İnternet sitemize açıklamada bulunan Genel Sekreter ve Basın Sözcümüz Mesut Urgancılar, BJK İnönü Stadı’nda oynanan son 4 lig maçındaki bilet fiyatlarının toplamından %20 indirim yapılarak fiyatlandırma yapıldığını belirtti ve taraftarlarımızı 4 maçlık kombine kart almaya davet etti.
 
Mesut Urgancılar, “Tüm taraftarlarımızı İnönü'deki son 4 maçımıza davet ediyoruz. Taraflı, tarafsız tüm futbolseverlerin beğeni ve heyecanla izledikleri takımımızın son dört maçında ilgiyi fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Ayrıca Şampiyonluk mücadelesinde taraftarlarımızın desteği de büyük önem taşıyor. Son 4 maçımızı taraftarlarımız ile birlikte izleyebilmek için indirimli kombine kart satma kararı aldık. 4 maçlık kombine kartlarınızı normal maç bileti alır gibi Biletix satış kanallarından satın alabilirsiniz. 13 Mart Çarşamba gününden itibaren de stadyum gişelerinden kartların teslimatına başlanacaktır” diye konuştu.