HABERLER

Tekerlekli Sandalyede Avrupa Kupası Heyecanı

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 Kupası’nda mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon Willi Brinkman Kupası’nda şampiyonluğa uzanarak camiamıza ve taraftarlarımıza büyük bir gurur yaşatan siyah-beyazlılarımız, 8-9 Mart tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek Euroleague 1 Kupası elemelerinde yer alacak.
 
 
Fransa’dan Toulouse, İtalya’dan Porto Potenza, Hollanda’dan Verkerk ve İngiltere’den Rhinos takımlarıyla karşılaşacak olan Takımımız, rakipleriyle birer maç oynayacak ve grubu ilk 2 sırada tamamlaması durumunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda oynamaya hak kazanacak. Siyah-beyazlılarımız, grubu 3. bitirmesi durumunda Andre Vergauwen Kupası’nda 4. olması halindeyse Willi Brinkman Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanacak.
 
 
Maçlarını Petit Palais Des Sports’ta oynayacak Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın Euroleague 1 Kupası fikstürü şöyle:
 
 
8 Mart Cuma
 
12:15 Toulouse – Beşiktaş RMK Marine   
 
16:45 Beşiktaş RMK Marine – Porto Potenza 
 
 
9 Mart Cumartesi
 
10:00 Verkerk – Beşiktaş RMK Marine 
 
16:45 Beşiktaş RMK Marine – Rhinos   
 
 
‘Hedefimiz Şampiyon Kulüpler Kupası’ 
 
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın Antrenörü Tacettin Çıpa, internet sitemize yaptığı açıklamada eleme turunu ilk sırada tamamlayarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda yer almak istediklerini belirtrek, “Grubu lider tamamlayarak Avrupa’nın en büyük kupasında yer almak istiyoruz. Sürekli zirveye oynayan bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası haricinde başka bir kupada yer almayı düşünmek bile istemiyoruz. Fransa’da düzenlenecek Euroleague 1 Kupası elemerinden güzel sonuçlarla ayrılıp Beşiktaşımız’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.