HABERLER

Neslihan Atagül Beşiktaş Dergisi’nde!

Oynadığı filmlerle birçok ödül kazanmış genç oyuncu Neslihan Atagül, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen sinema dalında birçok ödülü şimdiden kariyerine sığdıran ve yer aldığı televizyon dizilerinde de başarılı bir performans ortaya koyan Neslihan Atagül, abisi sayesinde gönül verdiği Siyah-Beyaz renklere olan duygularını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Atagül’ün röportajından bazı bölümler:


“Tarihini hatırlamıyorum ama evde Galatasaray’la maçımızı izlemiştik. Ev çok kalabalıktı. 90 dakika boyunca gol yemeyelim diye kendimi sıktım. Gol yememiştik ama gecenin sonunda yüzümde bir sivilce çıkmıştı.”


“Maça gitmesem bile arkadaşlarımla semtin atmosferin içinde oluyorum ben de. Gerçekten ilginç aslında. Taraftarlarımız Beşiktaş’a gönülden bağlılar. Samimi ve gerçek bir şeyler var orada.”
 

“Çifte kupa kazandığımız sezon arabalarla konvoya katıldık. Formalar üstümüzde pencerelerden sarkıyorduk. Taksim’den Beşiktaş’a kadar gittik ama inanılmaz bir trafik vardı. 2-3 saatimiz bu şekilde geçti. Hatta fotoğrafımı çekmişler, bağırıp çağırdığım için hep flu çıkmışım.”


“Camidaki birliktelik çok güzel. Halkın takımı olmak çok güzel. O sıcaklık, samimiyet, sahiplenme... Mesela bir arkadaşınız Beşiktaşlı’ysa onu daha yakın hissedersiniz. Sanki memleketten biri ya da akraba gibi. Kan çekti derler ya... Bir de her şeye karşı duyarlı olma durumunu çok seviyorum.”
 

BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ: