HABERLER

Başkanımızın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısında taraftarlarımıza ve camiamıza seslendi:

Sevgili Beşiktaşlılar,


Kulübümüzün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, Beşiktaşımız’a yakışır bir ortamda gerçekleşti. Kongremize katılan ve Beşiktaş’ın gerçek sahipleri olan tüm üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.


Zor günler geçiririken Beşiktaşımız’ı geleneklerine sahip çıkarak layık olduğu noktaya taşımak adına ben ve arkadaşlarım yola çıkalı 11 ay oluyor. 11 ay önce vurguladığım gibi, bizi buluşturan ortak aşkımız için tek vücut olma, kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş’ı yaratma mücadelemiz, şeffaf yönetim anlayışımız ile devam ediyor. Özellikle ilk olarak camiamızda birlik ve beraberliği sağlama adına önemli adımlar attığımızı, bu hususta sizlerin de güvenini önemli derecede kazandığımıza inanıyorum.


Kulübümüzü, içinde bulunduğu borçlardan ve maddi dar boğazdan kurtarmak için de bugüne kadar çok önemli ve radikal adımlar attık, bu adımlarımız aynı kararlılıkla devam edecek.


2013 yılı, bizler için özel bir anlam ifade ediyor, kulübümüzün 110. yılı içindeyiz. 110 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye’nin saygısını kazanmış bir çınar olan Beşiktaşımız, gücünü taraftarlarımızdan, halkımızdan almaktadır. Bu nedenle 110. yılımızı, sizlerle hep birlikte Beşiktaş Çarşı’da kutlamak için hazırlıklarımıza başladık. Sizlere bu vesileyle başka iyi haberler de vermek istiyorum... Yakın zamanda hayata geçireceğimiz Kart 1903 projesi ile, Beşiktaş için harcama yapan taraftarlarımızı ödüllendireceğiz. Ayrıca kartın ulaşım, akaryakıt, alışveriş gibi alanlarda da kullanılmasını planlıyoruz. Beş branştan oluşan Beşiktaş Akademisi’ni kurarak, kendi sporcularımızı yetiştireceğiz. Bir üniversiteyle anlaşma aşamasındayız. Düzce’de Beşiktaş Spor Köyü yapacağız.


Biliyorum ki, sizlerin sabırsızlıkla beklediği bir proje de, BJK İnönü Stadı’nın yeniden yapılması... Yeni stadımızın ayrıntılarını genel kurulumuzda paylaştık. Bu projenin sizler tarafından beğenilmiş olmasının, tüm yorgunluğumuzu unutturduğunu ve mutluluğumuzu kat be kat artırdığını bilmenizi istiyorum. Sizlerin yeni stadımızı tıklım tıklım dolduracağınız inancıyla, tüm Beşiktaşlılar’ı sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum.


Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı