HABERLER

04.09.2012

VOLEYBOL

Dicle Nur Babat Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’nde

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Vakıfbank’tan Dicle Nur Babat’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin, Beşiktaş’taki kampüsünde düzenlenen imza töreninde Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ve Bahçeşehir Üniversitesi Spor Direktörü İsmail Türker Kurşun yer aldı.


Törenin ardından BJK TV’ye konuşan Babat, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Umarım ben ve takım arkadaşlarım güzel bir sezon geçiririz. Bahçeşehir Üniversitesi’ne, kulübümüze yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Hedefimiz bu sezon play-off oynayarak Avrupa kupalarında yer almak.” diye konuştu.


Bu sezon başarıların geleceğine inandığını vurgulayan Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, “Bahçeşehir Üniversitesi, eğitimdeki öncülüğünü sporda da gösteriyor. Beşiktaşımız’a yakışır bir takım oluşmasında katkıları çok fazla olan bu değerli eğitim kurumuna saygılarımı sunuyorum. İnanıyorum ki voleyboldaki birlikteliğimiz diğer branşlarda da devam edecek.” diye sözlerini tamamladı.


Teknik heyetin ihtiyaçları doğrultusunda transferler yaptıklarını belirten Bahçeşehir Üniversitesi Spor Direktörü İsmail Türker Kurşun ise şunları söyledi: “Beşiktaş’la yaptığımız ortak çalışma uyum içinde sürüyor. Dicle Nur Babat, üniversite takımımızda da forma giymiş bir oyuncu. İlerleyen günlerde yabancı transferlerimiz de olacak. Ön sözleşme yaptığımız bir isim var. Kulübümüze yakışır bir kadroyla sezona başlayacağız. Umut ediyorum Beşiktaş camiasıyla iş birliğimiz uzun yıllar devam eder.”