HABERLER

14.05.2011

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Divan Kurulumuz'un 2011 yılı Birinci Olağan Toplantısı bugün yapıldı.

Ceylan InterContinental Oteli'nde düzenlenen toplantıya, geçen hafta içinde kazandığımız Ziraat Türkiye Kupası da getirildi. Kupa sahne önüne konulurken, Divan Kurulu üyelerimiz, toplantı öncesinde kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz'in yanı sıra Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu üyelerimiz ve kongre üyelerimiz toplantıda yer aldı.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve "Bu mutlu sonu bize takdim eden başta yönetim kuruluna, başkana, teknik heyete, futbolcularımıza ve profesyonel şubeye bakan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun bir başlangıç olmasını diliyorum'' dedi. Karadeniz, amatör şubelerde elde edilen başarılardan da övgüyle söz etti.
Yalçın Karadeniz'in ardından kürsüye gelen İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Türk futbolunun geldiği noktadan huzursuz olduklarını söyledi.
Keçeli, son olarak Bursa'da yaşanan olaylara değinerek, ''Türk futbolunun geldiği noktadan huzursuzuz. Bursa'da yaşananlar bunun son göstergesiydi. Hepiniz birer sporseversiniz. Başarı için her yol mubahtır diyen insanlardan değilsiniz. Bizler Türk sporunun ulu çınarı Beşiktaş mensupları olarak sporun neresinde olursa olsun şiddete, yanlış girişimlere karşıyız. Sizlerle birlikte Türk sporunda sağlıklı ortamlara gelinmesi için çalışmalıyız'' dedi.
Yönetim Kurulumuz'un faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu ise, ''Ziraat Türkiye Kupası camiamıza hayırlı olsun'' dileğinde bulundu.
Spor Toto Süper Lig'deki 3 veya 4'üncülük şansımızın sürdüğünü anlatan Curoğlu, şöyle konuştu:
''Sıralamada daha yukarı çıkabiliriz. IFFHS'nin dünyanın en iyi futbol takımları değerlendirmesinde ilk 100'de Türk takımı olarak sadece Beşiktaş kalmıştır. 23. sıraya kadar yükseldik. Bu da bizi gururlandırmıştır. Ayrıca lig bittiğinde bu sezon toplam 58 resmi maç oynamış olacağız. Oynanan maç olarak da rakiplerimizden ciddi bir fark olacak.''
Türkiye Kupası'nı kazanan Hentbol Takımımız'ı da tebrik eden Curoğlu, ayrıca kulübümüzün faaliyetleri hakkında üyelerimize bilgiler verdi.
Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ise, mali konularla ilgili üyelerimize açıklamalarda bulundu ve eleştirileri yanıtladı.






Diğer Haberler