Futbol Takımımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.Çalışmaya tedavileri devam eden Ricardo Quaresma ile Matteo Ferrari katılmadı.
Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst ise takımdan ayrı antrenman yaptı.
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı idman takım halinde koşularla başladı. Koşuların ardından pas ve şut çalışmaları yapan ekibimiz, tam saha taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
A2 Takım oyuncularımızdan Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi ve Muhammed Demirci, A Takım ile birlikte antrenman yaptı.
Siyah-beyazlılarımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için yarın (3 Mart) sabah saatlerinde özel bir uçakla Gaziantep'e gidecek.
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster'in belirlediği 18 kişilik Gaziantep kafilesinde yer alan oyuncularımız şöyle:
"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Bobo, Hugo Almeida, Mert Nobre, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci."
