Futbol Takımımız, Perşembe günü Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmana serbest ısınma ve pas çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlılarımız bir süre beşe iki çalıştı. Daha sonra dar alan çalışmaları yapan ekibimiz, önce yarım sahada ardından tam sahada taktik maçı yaptı. Takımımız duran top organizasyonları ve şut çalışmasıyla idmanı tamamladı.Tedavisi Avustralya’da devam eden Ersan Gülüm’ün yanı sıra hafif sakatlığı olan İbrahim Toraman ve Hakan Arıkan ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Quaresma antrenmana katılmadı. Nihat Kahveci ise takımdan ayrı yaptığı koşuyla çalışmalarına devam etti.
Ekibimiz yarın (23 Şubat) saat 15.00’te özel bir uçakla Kiev’e gidecek ve karşılaşma öncesi son idmanını saat 19.30’da maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda yapacak. Teknik Direktörümüz Bernd Schuster ise saat 19.15’te bir basın toplantısı düzenleyecek.
