Futbol takımımız, günün ikinci antrenmanını bu akşam basına kapalı olarak yaptı.
İkinci devre hazırlıkları için bu sabah top başı yapan ve ilk antrenmanını gerçekleştiren Siyah-Beyazlılarımız, akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.Basına kapalı olarak yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Antrenmana izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek ile ülkesinden dönen Bobo ile tedavilerine devam edilen Ferrari, Holosko ve İbrahim Üzülmez katılmadı.
Başkanımız Yıldırım Demirören'in de yer aldığı törenle sözleşme imzalayan Portekizli oyuncularımız Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştı.
Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Zapotocny, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
Çalışmanın ilk bölümünde ısınma koşuları ve istasyon hareketleri yapan Siyah-Beyazlılarımız, taktik çalışmaların yer aldığı ikinci bölümde ise tam saha pas çalışması ve kanat organizasyonları üzerinde durdu.
A2 Takım oyuncularımızdan Furkan, Oğuz, Muhammet, Doğukan, Mertcan, Umut ve Ali Kuçik, akşam antrenmanında A Takım ile birlikte çalıştı.
Takımımız, hazırlıklarını yarın (4 Ocak) sabah saat 10.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Siyah-Beyazlılarımız, akşam saatlerinde ise özel bir uçakla Antalya'ya gidecek. Takımımız, devre arası kampını Belek bölgesindeki Glorie Serenity Resort otelde yapacak.
