Geçen sezon kurulan ve ilk yılında 1 şampiyonluk, 1 ikincilik kazanan plaj voleybol takımımızın antrenörü Onur Ergenç ile oyuncularımız, internet sitemize açıklamalar yaptı.
Yaklaşık 2 aydır yeni sezona hazırlandıklarını belirten antrenörümüz Onur Ergenç, uzun bir maratonun ardından şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. Kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla yeni sezona hazırlandıklarını belirten Ergenç, takımlarımızın en geç 4. haftada gerçek oyun kimliklerini yansıtmaya başlayacaklarını belintti. İlk hedeflerinin play-off’lara katılmak olduğunu ifade eden Onur Ergenç, “Play-Off’larda da elimizden geleni yaparak şampiyon olmak istiyoruz. Erkeklerde geçen yıl şampiyonluğu elimizden kaçırmıştık, bu sene şampiyonluğu arzu ediyoruz. Bayanlarda da tek hedefimiz geçen seneki gibi şampiyon olmak” diye konuştu.Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan bayan plaj voleybolu takımımızın oyuncuları Hatice Can Korucu ile İzolda Körfez, iyi bir ikili olduklarını ve geçen sezon gibi şampiyonluk yaşamak istediklerini söylediler. Hazırlık dönemini verimli geçirdiklerini ifade eden Hatice Can Korucu, “Hemen hemen her takımda aynı eşler oynuyor ama bizim ekibimizin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü İzolda ile her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Milli takımın hemen ardından tekrar kulübümüzle anlaştık ve hazırlıklara çok erken başladık. Hem kapalı salonda hem de açık havada antrenman yaparak sezona hazırlandık. Bu sene de geçen yıl olduğu gibi şampiyonluk kazanmak istiyoruz. Kulübümüzün bize verdiği destekle mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Hatice Can Korucu ile geçen yıl yakaladıkları uyum sayesinde bu seneye de birlikte devam etme kararı aldıklarını belirten başarılı oyuncumuz İzolda Körfez, yaptığı açıklamada bu sezonun zor geçmeyeceğini ve sezon sonunda şampiyonluğu kazanan takımın Beşiktaş olacağını söyledi.
Erkek takımımıza bu yıl katılan Ekrem Caner Çiçekoğlu ve Adem Mert ise şampiyonluk yaşamak için Beşiktaş’a geldiklerini ve bir ilki başarmak istediklerini söylediler. İlkleri yaşamanın her zaman güzel olduğunu belirten Ekrem Caner Çiçekoğlu, “Takımımızı ikinci yılında şampiyonluğa taşıyarak Beşiktaş tarihine geçmek istiyoruz. Bu yıl, geçen seneye oranla daha zor geçecek gibi gözüküyor. Çok çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu. Diğer oyuncumuz Adem Mert ise çok verimli bir çalışma döneminin ardından başladıkları ligde ellerinden geleni yaparak şampiyon olmak istediklerini ifade etti.
