HABERLER

24.09.2010

Elazığ’da Öğrenciler Mutlu

Mart ayında deprem felaketi yaşayan Elazığ'da, kulübümüzün yaptırdığı Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler, çok mutlu.

2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilen ve kapılarını miniklere açan Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu, bölgenin en modern okulu olarak dikkat çekiyor.

Depremde yıkılan ve kullanılamaz hale gelen okulun yerine modern bir anlayışla yapılan yeni okul binası, bölgede parmakla gösteriliyor.
Son teknoloji ile donatılan okulda hijyen kurallarına da özellikle dikkat edildi. Bilgisayar odası, yemekhane, kütüphane, kameralı güvenlik sistemi, yangın güvenlik sistemi, merkezi ısıtma sistemi bulunan Kovancılar Beşiktaş İlöğretim Okulu'nda bir ana sınıf ve 11 derslik yer alıyor.
Okulun yapımı sırasında küçük işlerde yardımcı olan öğrenciler, bugün birçok imkanı bir arada bulunduran yeni okullarından çok memnun.
Yetkililer ise böyle bir yapıyı kendilerine sağlayan kulübümüze ve BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'e teşekkürlerini sundu. 

Diğer Haberler