Golcü futbolcumuz Bobo, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında takımdaki tüm oyuncuların forma giymek için çok istekli olduklarını söyledi.
Futbol Takımımız’ın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularına yanıt veren Bobo, forma konusunda tüm oyuncuların çok istekli olduklarını belirtti ve “Herkes oynamak istiyor. Geçen sene forma giyemeyen arkadaşlar özellikle... Bu da takıma olumlu olarak yansıyacak” dedi.Her zaman çift forvet oynamanın tek forvet oynamaktan daha iyi olduğunun altını çizen Bobo, “Bunun bize olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Tabii rakip defans oyuncuları için zor bir durum olacak. Geçen sene arkadaşlarımın yardımıyla goller attım, ama önemli olan bunları devam ettirmek. Geçen sene bazı arkadaşlarımız gol yollarında şansızdı ama bu sene bu sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum” ifadesini kullandı.
Yeni transferlerimiz Quaresma ve Hilbert’in en önemli özelliklerinin kanatlardan toplar taşıması olduğunu ifade eden Bobo, forvetler olarak bu topları beklediklerini ve bu durumun takıma çok olumlu yansıyacağını düşündüğünü belirtti.
Transferi ile ilgili sorular üzerine Beşiktaş’ta kalmak istediğini vurgulayan Bobo, “Benim kulübümle kontratım devam ediyor ve sözleşmem devam ettiği sürece kalmak istiyorum” dedi.
Gol yollarında artık daha şanslı olduklarını ifade eden Bobo, “Arkanızda Delgado, Quaresma ve Tello gibi oyuncular olunca ben de mutlu oluyorum. Çünkü daha fazla gol pası geliyor. Yeni gelen arkadaşlarımızla gol yollarında artık daha şanslıyız. Ben de gol kralı olmak isterim tabii ki” diye konuştu.
