HABERLER

16.02.2010

Derbi Öncesi Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaşımız ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü oynanacak derbi maç öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçla ilgili alınacak güvenlik önlemleri, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.
Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Saka’nın yanı sıra Galatasaray Kulübü müsabaka ve dış ilişkiler müdürü Yeşim Toroslu ve güvenlik müdürü Remzi Tan ile diğer ilgili makamların temsilcilerinin katıldığı toplantının başında konuşan Vali Yardımcısı Bakoğlu, derbi maçta 870 özel güvenlik personeli, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 güvenlik görevlisinin görev yapacağını bildirdi.
Derbi maçla ilgili gerekli emniyet önlemlerinin saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacağı, stat giriş kapılarının saat 16.00'dan itibaren açılacağı kaydedildi. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişe yerine plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak.
Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi taraftarlarımız makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak.
İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, toplantının başında yaptığı açıklamada, her iki takıma da başarılar dilerken, derbinin centilmence geçmesi ve hak edenin kazanması dileğinde bulundu.

Diğer Haberler