Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 11 Kasım 2009'da yapılacaktır.
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARISANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’ NDAN
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA ÇAĞRI
Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 01.06.2008 -31.05.2009 dönemi çalışmalarını incelemek ve aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 11 Kasım 2009 günü saat 11.00’de Şirket Merkezi; Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Kat:3 Beşiktaş – İstanbul adresinde yapılacaktır.
Sayın ortaklarımızın toplantıdan en geç bir hafta önce şirketimizden giriş kartlarını alarak aşağıdaki gündemi görüşmek ve bir karara bağlamak üzere toplantıda bizzat bulunmalarını veya bir temsilci göndererek kendilerini temsil ettirmelerini rica ederiz.
11 Kasım 2009 günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, kendilerini vekaleten temsil ettirecek ortaklarımızın vekaletlerini aşağıdaki forma göre hazırlamalarını ve 9 Mart 1994 günü Resmi Gazete’de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu Seri:IV No:8 Tebliğ hükümleri çerçevesinde notere onaylatacakları vekaletnamelerini şirketimize tevdi etmelerini rica ederiz.
Hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda dolaşımda olan; ancak henüz kaydileştirilmemiş hissedarlarımızın, Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun 30/01/2008 tarihli ve 294 no.lu genel mektubu uyarınca, Genel Kurul Toplantısı’na katılmaları mümkün olmamaktadır.
Hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde Aracı Kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan hissedarlarımızdan, Genel Kurul Toplatısına katılmak isteyenlerin ise; Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’nin http://www.mkk.com.tr/MkkComTr/assets/files/tr/yay/formlar/is_bilisim.pdf adresinde bulunan “MKS İş ve Bilişim Uygulama İlke ve Kuralları” nın 38. sayfasında yer alan “Genel Kurul Blokaj” işlemlerini düzenleyen hükümleri çerçevesinde hareket etmeleri ve kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi’ne kayıt ettirmeleri gerekmektedir. MKK nezdinde kendilerini Blokaj Listesine kayıt ettirmeyen hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına kanunen imkan olmadığı Sayın Ortaklarımızın bilgilerine arz olunur.
01.06.2008-31.05.2009 dönemine ait ayrıntılı Bilanço ve Gelir Tablosu ile Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, Denetçiler ve Bağımsız Denetçi Raporları 26 Ekim 2009 tarihinden itibaren Şirketimizin idare merkezinde Sayın Ortaklarımızın tetkiklerine hazır bulundurulacaktır.
TOPLANTI GÜNDEMİ
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI
SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
01.06.2008-31.05.2009
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ
1- Açılış ve Divan Teşekkülü ,
2- Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan’a yetki verilmesi ,
3- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu , Denetçi Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Şirketi İtimat Bağımsız Dış Denetim S.M.M.M. A.Ş.’nin rapor özetinin okunması ve müzakeresi,
4- 01.06.2008 - 31.05.2009 dönemi faaliyetine ilişkin Bilanço ve Kar-Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması,
5- 01.06.2008 - 31.05.2009 döneminde görev alan Tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,
6- 01.06.2009 - 31.05.2010 hesap dönemi için Denetim Komitesi önerisi ile seçilen İtimat Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.’nin Bağımsız Dış Denetim Şirketi olarak onaya sunulması,
7- Sermaye Piyasası Kurulu Seri:VIII No:54 “Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği” kapsamında Yönetim Kurulu tarafından güncellenen Bilgilendirme Politikası ’nın pay sahiplerinin bilgisine sunulması,
8-Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçilere huzur hakkı ve ücret ödenip-ödenmeyeceği hususunun görüşülüp karara bağlanması,
9- Yönetim Kurulu Üyeleri’ne şirket konusuna giren işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nevi işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu‘ nun 334 – 335. Maddeleri gereğince izin verilmesi ,
10- Dilek ve temenniler,
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. VE TİC. ANONİM ŞİRKETİ
VEKALETNAME ÖRNEĞİ
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BAŞKANLIĞI ‘ NA
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin 11 Kasım 2009 günü saat 11.00‘ de Süleyman Seba Cad. No:48 Beşiktaş Plaza B Blok Kat:3 Beşiktaş – İstanbul adresinde yapılacak olan 01.06.2008-31.05.2009 dönemine ait olağan genel kurul toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere ........................................... vekil tayin ediyorum.
A) TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI
a) Vekil tüm gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
b) Vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir.
Talimatlar : ( Özel talimatlar yazılır. )
c) Vekil şirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
d) Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. ( Talimat yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır. )
Talimatlar : ( Özel talimatlar yazılır. )
B) ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN
a) Tertip ve Serisi :
b) Numarası :
c) Adet-Nominal Değeri :
d) Oyda imtiyazın olup olmadığı :
e) Hamiline-Nama yazılı olduğu :
ORTAĞIN
Adı Soyadı / Unvanı :
İmzası :
Adresi :
Not: ( A ) bölümünde ( a ) , ( b ) , ( c ) olarak belirtilen şıklardan birisi şeçilir , ( b ) ve ( d ) şıkları için açıklama yapılır.
