HABERLER

24.07.2009

Vedat Okyar Anısına Futbol Şöleni

Geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan efsane kaptanımız, unutulmaz futbolcumuz Vedat Okyar anısına miniminik amatör takımlar arasında futbol şöleni düzenlenecek.

11 profesyonel, 17 bayan ve 170 amatör takımın katılımıyla yapılan Ülker miniminikler futbol şöleninin kapanış organizasyonu hafta sonu BJK Fulya Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan efsane kaptanımız, unutulmaz futbolcumuz Vedat Okyar anısına yapılacak olan organizasyonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye profesyonel takımları ile Kireçburnu, Dudullu, Terazidere ve Artukbey (bayan) amatör miniminik takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalarla birlikte Ülker miniminikler 2008-2009 sezonu sona erecek.
Program şöyle:
1 NOLU SAHA
17.00 Dudullu - Terazidere
18.00 Fenerbahçe - Beşiktaş
2 NOLU SAHA
17.00 Kireçburnu-Artukbey (Bayan)
18.00 Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediye
19.00 Kapanış ve Ödül Töreni

Diğer Haberler