HABERLER

26.02.2009

BAŞKANIMIZ’DAN ONURSAL BAŞKANIMIZ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Yıldırım Demirören, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı, önceki gün bir göz ameliyatı geçirdiği Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi’ndeki odasında ziyaret etti.

Başarılı geçen operasyonun ardından sağlığına hızla kavuşmakta olan Seba ile Demirören’in buluşması çok sıcak bir havada gerçekleşti. Bugün (26 Şubat 2009)  öğleden sonra Yönetim Kurulu Üyelerimizden Murat Çelik’in de katıldığı geçmiş olsun ziyareti yarım saatten fazla sürdü.
Başkanımız Yıldırım Demirören, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra kendisinin engin tecrübesinden her zaman yararlanmak arzusunda olduğunu belirtip, “Her konuda, her türlü öneri, yardım ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Onursal Başkanımız Seba da, Yönetim Kurulu Başkanımız Demirören’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Şampiyonluklar kazanılabilir, kaybedilebilir. Sportif başarıdan daha önemli olan camianın birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olmasıdır. Bu noktada, Beşiktaş’ta son dönemde oluşan olumlu ve güzel havanın devamı için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” şeklinde konuştu
Her iki başkanımız, Profesyonel Futbol Takımımız’ın son haftalarda artan performansını hatırlatıp, Beşiktaşımız’ın sezonu çifte kupayla tamamlayacağına olan inançlarını seslendirdiler.






Diğer Haberler