Futbol Takımımız, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Bir süredir sakatlığı bulunan Delgado, takımla birlikte idmana katıldı.
Trabzonspor ile Pazar günü karşılaşacak olan Futbol Takımımız, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Basına açık yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.Antrenmana tedavilerine devam edilen Holosko ve Ekrem Dağ ile Milli Takımlarda bulunan Gökhan Zan ve Tello katılmadı. Bir süredir sakatlığı bulunan ve İtalya'daki tedavisinin ardından İstanbul'a dönen Delgado, takımla birlikte antrenmana katıldı. Aydın Karabulut ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Ekrem Dağ'ın Pazar günü oynanacak Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyeceğini, Holosko'nun ise tedavisine devam edildiğini ve kararın Perşembe günü verileceğini söyledi.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman koşularla başladı. Daha sonra ortada top kapma ve ardından da 5'e 2 pas çalışması yapan Siyah-Beyazlılarımız, minik kale maçı sonrasında yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladı.
Takımımız, hazırlıklarını yarın (11 Şubat) saat 11.00'da basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
