Futbol Takımımız, Pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçının İstanbul'daki son hazırlıklarını bu akşam yaptı.
Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana sakatlıkları devam eden Tuna Üzümcü ve Emre Özkan katılmadı. Bu oyuncularımızın tedavilerine devam edildi.İdmana ısınma koşuları ile başlayan Siyah-Beyazlılarımız, daha sonra 5'e 2 pas çalışması yaptı. Ekibimiz, tek pas ve top sürme antrenmanı sonrasında iki grup halinde şut çalışması ile idman bitirdi.
Bu arada dün akşamki antrenmanı yarıda bırakan Cisse, bu akşam takımla çalıştı. Doktorumuz Ayhan Optur, MR'ı çekilen Cisse'nin sonucunun temiz çıktığını belirterek, Antalyaspor maçında oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.
İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan Takımımız'da 20 kişilik Antalyaspor kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız bulunuyor:
"Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Delgado, Nobre, Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Sivok, Zapotocny, Uğur İnceman."
Siyah-Beyazlılarımız, yarın (23 Ağustos) saat 12.00'de özel bir uçakla Antalya'ya gidecek ve son idmanını burada basına kapalı olarak Antalyaspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek.
