HABERLER

29.03.2008

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçı sonrasında şu değerlendirmeleri yaptı.

"Maça iyi başlayamadık. Neticesinde de golü gördük, kendi kalemizde. Daha sonra oyunda dengeyi sağlama adına baskımız vardı. İlk devrede çok net pozisyonlar üretemedik.
İkinci yarıya iyi başladık. Golü bulana kadar pozisyonlar ürettik. Oyunun genelini rakip sahada oynadık. Baskının sonucunda golü bulduk. Golden sonra ikinci golü bulmaya hazırlanırken, gereksiz bir hatadan dolayı kalemizde gol gördük. Taraftarlarımızın coşkusu bitti, bununla beraber de oyuncularımız da bir panik havasına girdi. Ondan sonraki dönemde skoru eşitleme adına risk aldık. Sonuçta mağlup olduk. Bunu hiç beklemiyorduk. Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan kaybettik. Önümüzde 6 maç daha var, şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Biz bundan sonraki karşılaşmaların hepsini kazanmaya bakacağız. Bundan 2 hafta önce kendi işimizi kendimiz görebilecekken, şimdi hem kazanacağız hem de rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolda böyle şeyler oluyor.
Hedefimiz şampiyonluk. Bundan 5 hafta önce Galatasaray öndeyken, Kasımpaşa'ya ve bize yenilip nasıl 6 puan kaybettiyse biz de kaybettik. Her takım da kaybedebilir. Umudumuzu hiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. Sonuna kadar devam edeceğiz."

Diğer Haberler