Gençlerbirliği galibiyetinden sonra Futbol Şube Sorumlumuz Celal Kolot, oyuncularımız Serdar Kurtuluş, Mustafa Doğan, Delgado ve Nobre şunları söylediler:
Celal Kolot: Beklediğimizden kolay oldu. Hocanın güzel bir taktiğine bağlıyorum bunu...Rakibi iyi etüd etmiş, aslında Gençlerbirliği iyi oynayan bir takım. Rakibi biz etkisizleştirdik diye düşünüyorum.Serdar Kurtuluş: Biz buraya gelirken zor bir maç bekliyorduk. İyi mücadele ettik. Zeminin bozukluğu iki takım için de dezavantaj idi. 2-0'ı yakaladıktan sonra daha rahat bir maç çıkartmak için oyunu rolantiye aldık. Böyle zor bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyum. Yönetim ve biz futbolcular olarak şampiyonluk inancımız var. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Fikstür avantajının da bizde olduğunu düşünüyorum. Umarım Fenerbahçe puan kaybeder, biz de her maçımızı kazanarak şampiyon oluruz.
Mustafa Doğan: Geçen maçta olduğu gibi aynı yerden sakatlandım. Yine bir gerilme oldu ve devam edemedim. Antrenmanlarda kendimi iyi hissediyordum, maçtan önce de iyiydim. Çok üzüldüm. Hocama karşı da mahcubiyetim var. Bana güvendi ve görev verdi, ama futbolda böyle şeyler oluyor.
Matias Delgado: İlk yarıda çok isteyen bir takım vardı. 2-0'ı bulduktan sonra geri çekilmekten daha çok, bir hata yapıp da elimizdeki avantajı kaybetmeme düşüncesi vardı. Amaç topu elimizde tutmak ve hata yapmamaktı. Ben her geçen gün daha iyi olduğuma inanıyorum. Hocamın benden istediklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Her geçen gün Türkiye'yi tanıyorum, daha iyiye gidiyorum.
Mert Nobre: Gol bir fırsattı ve değerlendirdim. Daha önümüzde çok maç var şimdiden hiçbirşeyin kararı verilemez. Umarım bunun devamlılığını sürdürür, şampiyon oluruz. Türk Milli Takımı için her zaman hazırım, her futbolcunun hedefi budur. Ben de bunun için hazır olacağım. İkinci çocuk, Beşiktaş'ta şampiyonluk ve Milli Takım'da oynamak herhalde mutluluğun tamamlanması olur.
