HABERLER

15.10.2006

Maç Sonrası Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Jean Tigana ve Gençlerbirliği karşısında galibiyet golümüzü atan Gökhan Zan, zorlu mücadele sonrasında şu açıklamayı yaptı:

"Zor bir maçtı ancak kazanmasını bildik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok genç bir ekibimiz var. Bugün çok iyi mücadele ettiler. Golümüzü atan Gökhan Zançok inandığım futbolcularımdan biri; çok iyi çalışıyor. Ayrıca Nobre de çok yürekli. Gençlere çok iyi örnek oluyor. Bugün takımımızın oyun disiplinini çok beğendim. Önemli olan 3 puandı ve bunu elde ettik. Şimdi önümüzde Tottenham maçı var. Gruptaki bu ilk karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyoruz."
Gökhan Zan:
"Takımımız için mücadele ediyorum. Önce hedefim gol attırmamak ama ayrıca atabiliyorsam da ne mutlu bana. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Rakibimiz de iyiydi. 3 puanın bizim için çok önemli olduğu bu haftayı kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyum. Başarımı hem hocama hem de arkadaşlarıma borçluyum. Çok çalışıyorum. Camiamız'a layık olmak için çabalıyorum." 
 

Diğer Haberler