Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Ağustos 2006 sayısındaki önsöz yazısında Camiamız’a seslendi:
Sevgili Beşiktaşlılar,2006-2007 sezonu yeni heyecanlar, yeni umutlarla başladı. Büyük hedeflerimizin olduğu bu sezonda tüm takımlara başarılar dilerken; mücadelenin fair-play çizgisinden hiç ayrılmamasını, en önemlisi hak edenin kazandığı bir sezon yaşanmasını temenni ediyorum.
Bu yılın kadrosunu oluştururken radikal kararlar aldık. Günü kurtarma amacında olmadık, sadece bugünün değil, geleceğin Beşiktaş’ını oluşturduk.. Bu doğrultuda genç, başarıya susamış, Beşiktaş ruhunu benimseyecek, formamızın hakkını verecek oyuncuları Takımımız’a kazandırdık.
Amacımız, Teknik Direktörümüz Tigana’nın yönetimindeki Takımımız’ı istikrar abidesi haline getirmek, uzun süreli başarının sahibi olmalarını sağlamaktır.
Bu yeni, genç, inançlı kadronun Galatasaray’ı yenerek Süper Kupa’yı Beşiktaşımız’a kazandırmasını, 2006-2007 sezonunda elde edeceğimiz başarıların ilk’i olarak görüyorum.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Bu yeni, genç, inançlı takım sizlerin desteğiyle, sizlerin sevgisiyle hedeflerimize ulaşacaktır. Uzun soluklu lig ve Avrupa maratonunda iyi günlerde de kötü günlerde hep birlikte, elele, omuz omuza durmayı bilmeliyiz. Her zaman ifade ettiğim gibi Beşiktaş birlik beraberlik içinde olduğu sürece karşısında durabilecek rakibi yoktur.
Beşiktaşlı olmayı bir hayat felsefesi olarak kabul eden büyük taraftarımızdan, bu yıl da kombine kartlarını almalarını, lisanslı ürünlerimize sahip çıkmalarını, BJK İnönü Stadı’nın tribünlerini ailece doldurmalarını bekliyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
