HABERLER

24.04.2006

“Şampiyonluğa İnanıyoruz”

TBBL Play Off Final Serisi’nde Fenerbahçe ile Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bayan Basketbol Takımımız, serinin ilk maçına yarın çıkıyor. Zorlu maraton öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulunan Coachumuz Aziz Akkaya, “Fenerbahçe’yi ilk iki maçtan bir tanesinde yenerek avantajı lehimize çevirmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi final serisinde 3-2 mağlup ederek Şampiyonluğu kucaklayan Bayan Basketbol Takımımız, bu sezon da rakibini devirerek “Şampiyon” unvanını korumak istiyor. “Bütün takım Şampiyonluğa inanıyor” diyerek, final serisinden birgün önce Bayanlarımız’ın son durumunu ve seriyi değerlendiren Coachumuz Aziz Akkaya, “Caferağa’da oynayacağımız iki karşılaşmadan bir tanesini mutlaka kazanmak zorundayız. Bunu başaracak gücümüz de var” diye konuştu. Akkaya, “Camia olarak kenetlendik. İpi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Takım olarak Şampiyonluğa inandık. Bu sene de Camiamız’a verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
İlk maçların dışarıda oynanmasının avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı Coachumuz, hazırlıklarını tamamladıklarını ve yarın başlayacak seriyi beklediklerini belirtti.
Siyah Beyazlılarımız’da sakatlığı bulunan Yasemin Horasan dışında eksik bulunmuyor. Bugün antrenmanlara başlayan tecrübeli oyuncumuz, yoğun tedavi programı ile seriye yetiştirilmeye çalışılıyor.

Diğer Haberler