Beşiktaşımız’ın unutulmaz futbolcusu, efsane kaptanı ve Onursal Başkanımız “Baba” lakaplı Hakkı Yeten’i ölümünün 17. yılında Zincirlikuyu mezarlığındaki kabri başında andık.
17 Nisan 1989 tarihinde aramızdan ayrılan Onursal Başkanımız'ı anma törenine, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yahya Kemal Gençer ve Sinan Vardar, Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır, Onursal Başkanımız Süleyman Seba, Divan Kurulu Üyelerimiz, Yeten’in ailesi ve sevenleri hazır bulundu.Yapılan duaların ardından internet sitemize bir açıklamada bulanan Genel Sekreterimiz Kenan Öner, “Hakkı Yeten, Beşiktaş Camiası’nda ayrı bir öneme sahiptir. Baba Hakkı biz Beşiktaşlılar’ın her zaman saygı ile anacağı önemli bir kişiliktir" dedi.
Onursal Başkanımız Süleyman Seba ise "Hakkı, her zaman örnek alınması gereken farklı bir insandı. Kendisini tekrar tekrar rahmetle ve saygıyla anıyorum" diye konuştu.
