HABERLER

01.02.2006

Kupa Maçımız 20.00’de

Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası’nda bugün (1 Şubat) saat 20.00’de Samsunspor ile BJK İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maçı Bülent Demirlek yönetecek. Grubumuzdaki diğer maçta ise Konyaspor, İnegölspor’u 2-0 yendi.

Futbol Takımımız, bu sezon yeniden düzenlenen ve ilk etabı tek maçlı lig usulüne göre oynan Fortis Türkiye Kupası’nın ilk maçında, Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.
D Grubu’nda Samsunspor, Konyaspor, İnegölspor ve Sarıyer ile mücadele eden Siyah Beyazlılarımız, aldığı 1 puanla 2. sırada bulunurken, iki karşılaşmada da rakiplerini mağlup eden Samsunspor 6 puanla birinci sırada yer alıyor. Grubun 3. sırasında Sarıyer ile deplasmanda 1-1 berabere kalan İnegölspor var. Oynadığı iki maçta 1’er puan alan takımlardan Sarıyerspor dördüncü, Konyaspor ise son sırada.
Grubumuzda şu ana kadar oynanan en gollü karşılaşmada Samsunspor, Konyaspor’u 5-3 ile geçti. D Grubu’ndaki maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Konyaspor 1–1 Beşiktaş
Sarıyer 2-3 Samsunspor
İnegölspor 1-1 Sarıyer
Samsunspor 5-3 Konyaspor
Türkiye Kupası Grup 3. maçlarına dün oynanan karşılaşmalarla başlandı. Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kalırken, Malatyaspor Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 yendi. Kupada diğer maçların programı şöyle
1 Şubat Çarşamba
Gaziantepspor-Tarsus İdman Yurdu 14.00
Konyaspor-İnegölspor 14.00
Denizlispor-Fatih Karagümrük 14.00
Altay-Kayserispor 16.00
Beşiktaş-Samsunspor 20.00
2 Şubat Perşembe
Galatasaray-Giresunspor 19.00

Diğer Haberler