HABERLER

25.01.2006

Akatlar’dan İdman Notları

Futbol Takımımız elverişsiz hava koşulları nedeniyle dün olduğu gibi bugün de çalışmalarını BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde sürdürdü.

Tüm yurdu etkisine alan, İstanbul'da da yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle dün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde çalışan Futbol Takımımız, bugünkü antrenmanını da Akatlar'da gerçekleştirdi. Tam kadro olarak yapılan ve yaklaşık 2 saat süren idman toplu ısınma ile başlarken ardından futbolcularımız bir süre basketbol oynadılar.
Oldukça neşeli geçen basketbol maçından sonra sağlık topları ile ağırlık çalışan Ekibimiz, antrenmanı minyatür kale maç ile tamamladı. 
Yarını izinli olarak geçirecek olan Takımımız'ın Cuma günkü antrenman yeri ise hava şartlarına göre belirlenecek.

Diğer Haberler