HABERLER

13.12.2005

\"Kazanmak İçin Geldik\"

Futbol Takımımız'ın yarın akşam UEFA Kupası H Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Guimaraes ile oynayacağı karşılaşma öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktörümüz Jean Tigana, sahaya her zamanki gibi kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Teknik Direktörümüz Jean Tigana, karşılaşmanın oynanacağı Afonso Henriques Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Buraya kazanmak için geldik. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Vitoria SC Guimaraes karşısında farklı galibiyete ihtiyaçları olduğunun hatırlatılması ve riske girip girmeyeceklerinin sorulması üzerine Tigana, "Her zamanki gibi oynamaya çalışacağız. Kazanmak için gol yememek lazım. Bizim problemimiz basit goler yememiz; bunu çözmemiz gerekir." şeklinde konuştu.
Jean Tigana göreve başladığı günden bu yana en önemli sıkıntısının hiçbir zaman tam kadro olarak çalışamaması olduğunu belirtirken, "Buraya da elimdeki 18 hazır futbolcumuzla geldim. Ama uçakta Ailton rahatsızlandı ve yarın oynayıp oynayamayacağını henüz bilmiyorum. Ayrıca bazı mecburi değişiklikler yapmak zorundayız; Mustafa Doğan'ın yerine Çağdaş'ı, Çağdaş'ın yerine Koray'ı kaydırırken, İbrahim Akın'ın yerine de Veysel ya da Youla ile maça başlayacağız" dedi.
Tigana, rakip takımın teknik direktör değiştirdiğinin hatırlatılması üzerine ise "Bu bizi ilgilendirmiyor. Onlar da bu maçı çıkış maçı olarak görebilirler. Biz de kazanmak istiyoruz. Açık bir maç olacak" diye konuştu.
Basın toplantısı sonrasında maçın oynanacağı Afonso Henriques Stadı'nda taktik ağırlıklı bir idman yapan Takımımız, karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Diğer Haberler