HABERLER

02.12.2005

Hentbolcularımız Almanya’da

Hentbol Takımımız, yarın (3 Aralık) Auf Göppingen ile oynayacağı EHF Kupası 4. tur ilk maçı için Almanya’ya gitti. Amatör Şubeler’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF) 4. turunda Almanya’nın Frisch Auf Göppingen takım ile eşleşen Hentbol Takımımız, ilk maçını yarın Türkiye Saati ile 16.00’da Göppingen’de oynayacak. Bugün öğle saatlerinde Almanya’ya ulaşan Ekibimiz, avantajlı bir skorla İstanbul’a dönmeyi amaçlıyor.
Kafilemiz ile birlikte Almanya’ya giden Amatör Şubeler’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, Frisch Auf Göppingen takımının, Avrupa hentbolunun güçlü ekiplerinden olduğunu söyledi. Deriş, “Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Buradan galibiyetle ayrılarak ikinci maça avantajlı başlamak istiyoruz. Göppingen kenti için hentbol kenti diyebiliriz. Rakibimiz çok tecrübeli bir takım. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.
Almanya’daki maçta gurbetçilerimizin Takımımız’ı yalnız bırakmadığına değinen Bülent Deriş, “Ligde, Şampiyonluğun en büyük adayıyız, ancak boş tribünlere  oynuyoruz. İstanbul’da göremediğimiz ilgiyi Almanya’da görüyoruz. Umarım bundan sonra taraftarlarımız bütün maçlarımıza gelir ve bizleri yalnız bırakmaz” diye konuştu.

Diğer Haberler