HABERLER

15.08.2005

Org. Tolon’dan Kulübümüz’e Ziyaret

Beşiktaş taraftarı olan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hurşit Tolon, Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’i Akaretler’deki Kulüp Binamız’da ziyaret etti.

Orgeneral Tolon, Başkanımız Yıldırım Demirören ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner tarafından karşılandı. Yıldırım Demirören ve Kenan Öner’in yanısıra 2. Başkanımız Murat Aksu ile Asbaşkan ve İletişim Komitesi Başkanımız Fikret Ercan ile sohbet eden Tolon, Denizlispor galibiyetinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Yeni transferler çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Beşiktaş böyle giderse sezon sonu Şampiyonluk ipini göğüsler ve tüm Beşiktaşlıları sevince boğar” dedi.
Başkanımız Yıldırım Demirören ise Orgeneral Hurşit Tolon’un Kulübümüz’ü ziyaret etmesinin kendileri için bir onur vesilesi olduğunu belirtti. 
Ziyaretin sonunda Orgeneral Tolon, Başkanımız Yıldırım Demirören’e Ulu Önder Atatürk’ün bir sözünün bulunduğu plaket hediye ederken, Yıldırım Demirören ise Hurşit Tolon’a Beşiktaşımız’ın armasının bulunduğu bir plaketi takdim etti.

Diğer Haberler