HABERLER

03.07.2005

\"Beşiktaş’ta Olmak Çok Güzel\"

Geçen sezon kiralık olarak Diyarbakırspor'da forma giyen Sinan Kaloğlu, tekrar Beşiktaş forması giymenin kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Kaloğlu, eksiklerini tamamladığını ve takıma faydalı olmak istediğini söyledi.

Avusturya kampında internet sitemizin sorularını yanıtlayan Sinan Kaloğlu, taraftarı olduğu Beşiktaş'ın formasını, eşofmanını giymenin bile çok güzel olduğunu söyledi. Kaloğlu, "Yeniden Beşiktaş'ta olmak bana büyük mutluluk veriyor. Takım arkadaşlarımla, hocamızla birlikte olmak, taraftarı olduğum bir takımın formasını, eşofmanını giymek bile çok güzel" dedi.
Kamp döneminin kendisi için büyük önemi bulunduğunu antalan Kaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu kamp döneminde bana çok iş düşüyor. Çok çalışıp teknik heyetin ve hocamızın gözüne girmek istiyorum. Ama bunlardan daha da önemlisi, oynayıp Beşiktaşımız adına bir şeyler yapabilmek. Şu anda kamp dönemimiz iyi gidiyor. İstanbul’da başladığımız hafif antrenmanlarımızı burada biraz daha hızlandırdık. Fakat ileriki günlerde daha yoğun mesailerimiz başlayacak. Futbolcular için bu kamp dönemi çok önemli, çünkü bu dönemler bizi bir sezon boyunca götürüyor."
Sinan Kaloğlu, geçtiğimiz sezon kötü bir başlangıç yapılmasına karşın, Beşiktaş'ın 2. yarıda gösterdiği performans ile bu dönemin galibi olduğunu belirtti. Kaloğlu, yeni sezonda çok avantajlı olduklarını vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:
"Şu anda teknik heyetle, oyuncularla oturmuş bir kadromuz var, bence bu sezon çok avantajlıyız. Geçen sezon Diyarbakırspor’da kiralık olarak oynadım. İyi bir performans gösterdiğime ve kendimi ispatladığıma inanıyorum. Orada gerek kişilik, gerekse oyuncu olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Eksiklerimi tamamladım, tecrübe kazandım ve şimdi yeniden döndüğüm yer Beşiktaş. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kadromuz biraz kalabalık, rekabet olacak fakat bu rekabette kazanan taraf Beşiktaş olacaktır. Tabii ki bizim açımızdan da rekabette galip gelen formayı kapacaktır ve kendini gösterme fırsatı bulacaktır. İnşallah hem bizim için hem de Takımımız için iyi bir sezon olur."

Diğer Haberler