Futbol Takımımız, Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
İdmana dişlerinde ağrısı olan ve bir operasyon geçiren Tayfun Korkut, Konyaspor maçında sol ayak bileğine darbe alan ve bu bölgede ödem oluşan Okan Buruk ve tedavisi süren İbrahim Üzülmez katılmadı. Omuzunda sakatlığı bulunan Veysel Cihan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Veysel’in takım ile birlikte çalışmalara yarından (26 Nisan) itibaren başlayacağını ifade ederken, Okan Buruk’un durumunun ise hafta içinde netlik kazanacağını belirtti.
Kondisyon ağırlıklı olarak başlayan antrenman, 5’e 2 çalışması ile devam ederken Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın 3 gruba ayırdığı oyuncularımız kendi aralarında turnuva yaptılar. İdmanı İzmit Marmara 2000 Koleji öğrencileri de izlerken, futbolcularımız ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdiler.
Rıza Çalımbay’ın yarınki (26 Nisan) çalışma için 2 gruba ayırdığı Ekibimiz’de ilk grup sabah antrenmanına katılırken, diğer grup ise akşam Genç Milli Takım ile bir hazırlık maçı yapacak.
