HABERLER

21.04.2005

Organ Bağışına Destek

Sponsorlarımızdan Memorial Hastanesi tarafından başlatılan Organ Bağışı Kampanyası’na  Pazarlama Komitesi Başkanımız Murat Ürünsak ile Kalecimiz Ramazan Kurşunlu organlarını bağışlayarak, destek verdi.

Kampanya nedeniyle Memorial Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Murat Ürünsak, kampanyanın başlatılmasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Beşiktaş olarak elimizden geldiğince yardımda bulunacağız. En önemlisi Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören’in de desteği ile toplumumuzun ihtiyacı olan bütün projelerde yer alacağız ve gerçekleşmesi için de var gücümüzle çalışacağız. Zira toplum kazanırsa, bizler kazanacağız. Bizler toplumun birer ferdiyiz. Camiamız ise toplumun önemli bir parçası. Biz asla ve asla bu ve benzeri konularda hareket etmemezlik, düşünmemezlik yapamazdık. Duyarlılığımızı bu konuda da göstermeye devam edeceğiz'' dedi.

Memorial Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Prof. Dr. Mahmut Çarin ise kampanyaya desteklerinden dolayı Kulübümüz'e teşekkür ederek, herkesi bu kampanyaya katılmaya davet etti. Prof. Dr. Çarin, Türkiye'de 1975 yılından buyana organ naklinin yapıldığını, ancak henüz arzulanan rakamlara ulaşılamadığını ifade etti.
Oyuncularımızdan Juanfran'ın da katıldığı basın toplantısının ardından, Murat Ürünsak ve Ramazan Kurşunlu, gerekli belgeleri imzalayarak, bütün organlarını bağışladılar.
Ürünsak ve futbolcular, hastanede oğlu Suat Aksu'ya böbreklerini veren Süleyman Aksu'yu ziyaret ederek, Beşiktaş ürünleri hediye ettiler.

Diğer Haberler