HABERLER

14.04.2005

Pota’da All Star Heyecanı

FIBA All Star organizasyonu bugün (14 Nisan) Kıbrıs Rum Kesimi’nde yapılacak. Sakatlığı nedeniyle oyuncumuz Andrew Ellis kadrodan çıkartılırken, Khalid El-Amin ve Ratko Varda birbirlerine karşı mücadele edecek.

FIBA All Star organizasyonu bugün (14 Nisan) saat 19.00’da Lefkoşa’da düzenlenecek. All Star’da FIBA Erkekler Avrupa Ligi'nde bu sezon mücadele eden oyunculardan kurulu Avrupa ve dünya karmaları karşı karşıya gelecek.
Organizasyonda basketbolcumuz Khalid El-Amin Dünya Karması, Ratko Varda ise Avrupa Karması takımlarında, birbirlerine karşı galibiyet için mücadele verecek. All Star maçına davet edilen oyuncularımızdan Andrew Ellis ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, yerine BC Khimki takımından Oscar Torres turnuvada yer alacak.
 
12 farklı ülkeden oyuncuların yer aldığı Avrupa ve dünya karmaları şöyle:
Avrupa Karması:
Ratko Varda (Beşiktaş), Jon Stefansson (Dinamo Saint Petersburg), Damir Mrsic, Ömer Onan
(Fenerbahçe), Lior Lubin (Azovmash), Dimitar Angelov (CSKA Sofya),
Michalis Kounounis (Lemesos), Kresimir Loncar, Ioannis Giannoulis (BC
Kiev), Kaspars Kambala (UNICS Kazan), Radek Necas (CEZ Nymburk), Erez Markovich (Nahariya).
Dünya Karması:
Khalid El-Amin (Beşiktaş), Marc Salyers (Fenerbahçe), Ed Cota,
Kelly McCarty (Dinamo Saint Petersburg), Lamarr Greer, Marcelo Nicola
(BC Kiev), Shammond Williams, Chris Anstey (UNICS Kazan), Michael
McDonald (Lemesos), Art Long (Azovmash), Ruben Wolkowisky, Oscar
Torres (BC Khimki).
Avrupa Karması’nın antrenörlüğünü Aydın Örs ile Lemesos antrenörü Dragan Raca yapacak. Dünya Karması’nın başında ise Dinamo Saint Petersburg antrenörü Davit Blatt ile BC Kiev antrenörü Renato Pasquali sahaya çıkacak.

Diğer Haberler