HABERLER

09.03.2005

Maçımız 19.00’da

Futbol Takımımız, tekrar maçında bu akşam (9 Mart) saat 19.00’da Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. BJK İnönü Stadı’nda seyircisiz oynanacak mücadeleyi İsmet Arzuman yönetecek.

Süper Lig’in 19. haftasında oynanan ve hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun kural hatası yapması nedeniyle tekrarlanmasına karar verilen Beşiktaş-Gençlerbirliği mücadelesi bu akşam yapılacak. 6 Şubat’ta karlı bir havada oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan maçın 58. dakikasında hakem Kuddusi Müftüoğlu, Gençlerbirliği’nin kullandığı serbest atışta baraj ihlali nedeniyle Ali Tandoğan’ın vuruşunun hemen ardından düdüğünü çalmış, fakat atışın golle sonuçlanması sonrasında ikinci kez düdük çalarak golü geçerli saymıştı. Futbol Federasyonu’nun maçta kural hatası yapıldığını tespit etmesi sonrasında karşılaşmanın tekrarına karar verilmişti.
BJK İnönü Stadı’nda bu akşam (9 Mart) saat 19.00’da oynanacak olan tekrar maçını hakem İsmet Arzuman yönetecek. PFDK’nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı taraftarlarımız izleyemeyecek.

 

Diğer Haberler