Bayan Basketbol Takımımız, 18. hafta mücadelesinde Botasspor ile Adana’da karşı karşıya geldi ve maçı 70-69 kazanarak liderliğini sürdürdü.
Şampiyonluk yolunda en güçlü rakibi Fenerbahçe’yi geçen hafta deplasmanda 63-61 yenerek liderliğe oturan Bayan Basketbol Takımımız, ligi ilk sırada bitirme hedefine Botaşspor engelini de aşarak bir adım daha yaklaştı. Adana Menderes Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk periyotu Botaşspor 27-14 önde tamamladı. Ev sahibi ekip 43-32’lik skorla soyunma odasına önde giderken, 3. periyot sonunda da 62-55’lik skorla son çeyreğe önde girdi. Son periyotta özellikle Mactabene’nin performansı ile farkı azaltan Ekibimiz, son saniyeleri büyük çekişme içinde geçen maçı 70-69 kazandı.Ekibimiz’de Mactabene 20, Yasemin 15, Esmeral 12, Stinson 9, Arzu 6, Emine 5 ve Hicks 3 sayı ile oynadı.
Bayan Basketbol Takımımız, ligin bitimine 4 hafta kala 18 maçta elde ettiği 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonrasında toplandığı 34 puanla liderliğini sürdürdü.
