HABERLER

24.02.2005

Üniversitede Beşiktaş Rüzgarı

Üniversiteli Beşiktaşlılar'ın organizasyonu ile Koç Üniversitesi'nde yapılan panele Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay,futbolcularımız İbrahim Toraman, Veysel Cihan ile Oscar Cordoba katıldı ve öğrencilerin sorularına yanıt verdi.

Koç Üniversitesi'nin Zekeriyaköy'de bulunan Sevgi Gönül Oditoryumu'nda ÜNİBJK tarafından düzenlenen panelde öğrenciler, Kıvanç Oktay, Rıza Çalımbay ve futbolcularımıza sevgi gösterilerinde bulundular. Multivizyon gösterisiyle başlayan panelde Futbol Şubesi'nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, bu organizasyonu düzenleyen öğrencilere teşekkür etti ve soruları yanıtladı. Atmosferden çok etkilendiğini belirten Oktay, "Deyim yerindeyse adeta İnönü Stadı'nda gibiyiz. Çok güzel bir ortamdayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımız özel bir işi nedeniyle katılamadı, ama inşallah önümüzdeki günlerde kendisiyle birlikte tekrar sizleri ziyaret edeceğiz" dedi.
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ve futbolcularımız da birbirinden ilginç sorulara cevap verdi. Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta bulunmanın çok mutluluk verici ve önemli bir olay olduğunu söyleyerek, en büyük hedefinin başarılı olmak olduğunu belirtti.
Futbolcularımızdan İbrahim Toraman da 2. yarının başlamasıyla birlikte takım olarak daha derli toplu bir futbol oynadıklarını ve herşeyin yavaş yavaş düzene girdiğini söyledi. Genç oyuncumuz bir soru üzerine, Beşiktaşlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı.
2 saat süren panelin sonunda Koç Üniversitesi öğrencileri Kıvanç Oktay, Rıza Çalımbay ve futbolcularımıza plaket ve atkı hediye etti. Panele yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

Diğer Haberler