HABERLER

08.02.2005

Avrupa Ligi’nde Dev Maç

Erkek Basketbol Takımımız, Avrupa Ligi B Grubu’ndaki son karşılaşmasında yarın (08 Şubat) deplasmanda İsrail temsilcisi Nahariya ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek.

Avrupa Ligi’nde B Grubu’da oynadığı 13 karşılaşmanın 9’undan galibiyetle ayrılan ve topladığı 22 puanla, lider Nahariya’nın ardından 2. sırada bulunan Erkek Basketbol Takımımız, yarın (08 Şubat) deplasmanda İsrail temsilcisi ile liderlik için mücadele edecek.
İlk maçta rakibini İstanbul’da 82-72 yenen Ekibimiz’de hedef, Nahariya’yı İsrail’de de devirerek grup maçlarını lider olarak tamamlamak.
Zorlu mücadele öncesinde internet sitemize açıklamada bulunan Basketbol Şube Kaptanımız Şenol Demirağ, final tadında bir maça çıkacaklarını belirterek “Şu anda İstanbul’daki hava şartları nedeniyle, bizi İsrail’e taşıyacak uçakla ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak sonuçta bir şekilde İsrail’e ulaşıp maçımızı oynayacağız. Nahariya’yı yenerek grup maçlarımızı lider olarak bitirmek istiyoruz. Çünkü bir üst tura lider olarak çıktığımız takdirde diğer grubun 4.’sü ile karşılaşacağımız gibi saha avantajı da bizde olacak. Takım olarak bu zorlu maça hazırız” dedi.

Diğer Haberler