Türkiye Futbol Federasyonu, Asya felaketine yardım amaçlı kampanyaya verdiği destek nedeniyle Başkanımız Yıldırım Demirören’e plaket verdi.
Asya’da yaşanan deprem ve tsunami sonrasında zarar görenlere yardım amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun “İnsanlık için Toptan Destek” kampanyasına katkıları nedeniyle Başkanımız Yıldırım Demirören’e plaket verildi. Başkanımız’a plaketini, Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin verdi.Türkiye Futbol Federasyonu Bakanvekili Şekip Mosturoğlu, plaketi Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün katkıları nedeniyle verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Beşiktaş Kulübü’nün ev sahibi olması nedeniyle Sayın Yıldırım Demirören’e Süper Lig Karması-Yabancılar Karması maçının devre arasında plaket verdik. Beşiktaş Kulübü ev sahipliği dolayısıyla masraf talep etmedi. Maç organizasyonuna insan gücü olarak katkıda bulundu ve elektirik, su gibi masrafları da karşıladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün bu davranışından son derece memnunuz. Kendileri gönüllü olmuşlardı ve öncülük yaptılar. Bütün kulüplerimizden Beşiktaş gibi örnek davranışta bulunmalarını bekliyoruz.”
Mosturoğlu, kampanyaya katkılarından dolayı Beşiktaş dışında sadece Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav’a aynı plaketten verdiklerini sözlerine ekledi.
