HABERLER

14.01.2005

Akatlar’da Rakip Ülker

Erkek Basketbol Takımımız, zirve yolundaki en önemli rakiplerinden Ülkerspor ile 16 Ocak Pazar günü saat 15.00’te BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından ise 17.00’de Bayanlarımız, G.Saray ile mücadele edecek. Her iki Takımımız’ın oyuncuları da taraftarlarımızı tribünlere çağırıyor.

Akatlar’da müthiş heyecan; Erkek Basketbol Takımımız, liderlik yarışında en ciddi rakiplerinden biri olan Ülkerspor ile Pazar günü saat 15.00’te BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki dev maçta puan mücadelesi verecek.
Ligin tepesini ilgilendiren bu zorlu mücadele öncesinde Takımımız, 12 maçta 10 galibiyet ve 22 puanla 3. sırada bulunurken, Ülkerspor ise 12 karşılaşmada elde ettiği 11 galibiyet ve topladığı 23 puanla Efes Pilsen ile birlikte zirveyi paylaşıyor. 
Karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamada bulunan Basketbol Şubesi Menajerimiz Zeki Can, Ülker maçının öneminin altını çizerek şöyle konuştu:
“Bu maçı kazanırsak ilk devreyi 2. olarak tamamlıyoruz. Ülkerspor’u yenmek için sahaya çıkıp, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şu anda sakatımız yok; sadece Ratko Varda’nın Azovmash maçında gözüne aldığı darbe sonucu 5 tane dikişi var. Ama biz ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp bu maçı kazanacağız.”
Taraftarlarımızın Pazar günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ni kesinlikle doldurması gerektiğini de belirten Can, “ Taraftarlarımız, oyuncularımız için büyük bir itici güç oluyorlar. Onların yanımızda olduklarını görmek, Takımımızı desteklediklerini görmek bize ayrı bir güç veriyor. Ülker maçı çok önemli bir maç ve herkesi salonumuza bekliyoruz.” dedi.

Diğer Haberler