HABERLER

29.12.2004

Pota’da Dev Randevu

Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 11. hafta maçında bugün (30 Aralık) saat 15.00’te Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Efes Pilsen ile karşılaşacak. Basketbol Şubesi Menajerimiz Zeki Can, taraftarlarımızdan Takımımız’a destek olmalarını istedi.


Abdi İpekçi’de dev maç... Erkek Basketbol Takımımız, ligin zirvesini paylaştığı rakibi Efes Pilsen ile bugün (30 Aralık) saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynadığı maçlarda 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 19 puanı bulunan Takımımız, galibiyet sayısı ve puanı Beşiktaşımız ile aynı olan, ancak averajla liderlik koltuğunda yer alan Efes Pilsen’i devirerek, zirvede bir adım öne geçmek amacında.

Ekibimiz zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarını tamamlarken, Basketbol Şubesi Menajerimiz Zeki Can internet sitemize yaptığı açıklamada, hedeflerinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Efes Pilsen’i yenmek olduğunu söyledi. Can şöyle konuştu:

“Efes Pilsen belli bir sistemi oturtmuş, Avrupa Ligi’nde de mücadele eden güçlü bir ekip. Ancak bu sene biz de belli bir çizgiyi yakaladık ve Avrupa Ligi’nde de Türkiye Ligi’nde de istikrarlı bir oyun sergiliyoruz. Sezonun yarısına gelinirken hem hücum hem de müdafamızı oturttuk. Dolayısı ile bugün (30 Aralık) basketbolseverlerin iki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği bu karşılaşmadan çok zevk alacaklarını tahmin ediyorum. Sahaya mutlak galibiyet hedefi ile çıkacağız; amacımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Efes Pilsen’i devirmek.”

Galibiyet için herşeyi yapacaklarını belirten Zeki Can, taraftarlarımızdan da kendilerine destek olmalarını istedi:

“Taraftarımızdan aynı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Galatasaray maçında olduğu gibi büyük bir destek bekliyoruz. Bugün (30 Aralık) Abdi İpekçi’ye gelsinler ve yanımızda olsunlar; biz de sahada Efes Pilsen’i yenmek için herşeyimizi ortaya koyalım.”





Diğer Haberler