Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque basın toplantısında, Tümer Metin’i performansından dolayı kutlayarak, “İnşallah İstanbulspor karşısındaki mücadelemiz önümüzdeki maçlara da yansır” dedi.
Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque yaptığı basın toplantısında, “Geçen hafta gibi yine maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynadık. Karşılaşmaya iyi başladık ve 1-0 öne geçtik. Ancak İbrahim’in atılması nedeniyle bayağı zorlandık. Bütün futbolcularım iki kat enerji harcadılar. Fazla koşmamız ve fazla mücadele etmemiz gerekiyordu; oyuncularım da böyle yaptı. Tümer’i yine kutlamam lazım. Hem iyi oyunundan, hem de gösterdiği efordan dolayı... İnşallah İstanbulspor karşısındaki mücadelemiz önümüzdeki maçlara da yansır” açıklamasını yaptı.
Del Bosque, seyircisiz maç oynamanın dezavantaj olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kendi sahasında oynayan bir takım için seyirci çok önemli bir faktör. Ne yazık ki biz bu maçta, bu itici güçten yararlanamadık. Bu tür cezaları bir daha yaşamamayı temenni ediyorum.”
