HABERLER

24.11.2004

“Dileğimiz FB İle Final Oynamak”

Futbol Takımımız ile birlikte Romanya’ya giden Başkanımız Yıldırım Demirören, “Dileğimiz Fenerbahçe ile UEFA Kupası’nda final oynamak” dedi.


Başkanımız Yıldırım Demirören, Bükreş yolculuğu öncesinde havalimanında yaptığı açıklamada, “Yarınki Steaua Bükreş karşılaşmasından puan ve puanlar alarak UEFA Ligi’ndeki mücadelemize iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe’nin dünkü karşılaşmasının ardından, UEFA Kupası’na kalması sonrasında en büyük dileğimiz, Fenerbahçe ile kupada Final oynamak olacaktır. İnşallah bu dileklerimiz gerçekleşir” dedi.



Kıvanç Oktay: Zor bir maç



Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Steaua Bükreş’in zor bir rakip olduğunu belirterek, “Athletic Bilbao maçında çok iyi bir netice aldık. Bu galibiyet grupta bizim için iyi bir şans yarattı. Ancak Steaua Bükreş maçı kolay bir karşılaşma olmayacak. Steaua Bükreş kendi sahasında iyi oynayan bir ekip. İnşallah oradan da iyi bir netice alırsak, bir üst tura çıkmamız çok kolaylaşacak” şeklinde konuştu.



Sergen Yalçın: En kötü sonuç beraberlik



Yıldız oyuncumuz Sergen Yalçın, Athletic Bilbao galibiyeti sonrasında yarın Steaua Bükreş’i de yenmek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:



“Bizim için en kötü skorun beraberlik olabileceğini düşünüyorum. UEFA’daki mücadeleyi ligle karıştırmamak lazım, oradaki maçlara bambaşka bir hava ile çıkıyoruz. Amacımız UEFA’da önümüzdeki bütün maçlarımızı kazanarak, gelebileceğimiz en üst seviyeye gelmek.”



Diğer Haberler