Futbol Takımımız, bu sabah (6 Kasım) yaptığı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlarken, 19 kişilik maç kadrosu açıklandı.
Birinci Süper Lig’in 12. haftasında yarın Konyaspor ile karşılaşacak olan Futbol Takımımız, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Kondisyonerimiz Javier Minano Espin yönetiminde toplu ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çabukluk çalışmasının ardından yandan gelen ortalara gol çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque, antrenmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdirdi.
Bugün saat 18.00’de özel bir uçakla Konya’ya gidecek olan takımımızda, 19 kişilik kadroda cezalı İbrahim Üzülmez’in yanı sıra; Veysel Cihan, Serdar Özkan, Berkant Göktan, Kaan Dobra, Ronaldo Guiaro ve Oscar Cordoba yer alamayacak.
