Futbol Takımımız, Ankaragücü maçı hazırlıklarını bu akşam (21 Ekim) yaptığı idmanla sürdürürken, bir süredir sakatlığı bulunan Kalecimiz Oscar Cordoba çift kale maçta görev aldı.
Birinci Süper Lig’in 10. haftasında Pazar günü Ankaragücü’ne konuk olacak olan Futbol Takımımız, hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı 1,5 saatlik çalışma ile sürdürdü. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan oyuncularımız, dar alanda çok pas ve çabukluk çalışmalarının ardından, çift kale maçla idmanı tamamladı.
Bodo Glimt ile oynanan UEFA Kupası ilk maçında sakatlanan ve hafta başından itibaren takımla birlikte saha çalışmalarına başlayan Kolombiyalı Kalecimiz Oscar Cordoba, bugün ilk kez çift kale maçta görev aldı.
Çalışmaya sakatlığı devam eden Guiaro Ronaldo katılmadı. Bugün MR’ı çekilen ve sol ayağında yumuşak doku zedelenmesi ile ödem tespit edilen Sergen Yalçın, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Tecrübeli oyuncumuzun Ankaragücü maçında oynayıp oynayamayacağı, Cumartesi günü yapılacak kontroller sonrasında netleşecek.
Daniel Gabriel Pancu, uzun süredir devam eden kronik kasık problemi nedeniyle, kontrol amacıyla yarın (22 Ekim) İsviçre’ye gidecek. Pancu, Zürih’te Profesör Bulmann’a kontrol olduktan sonra, aynı gün İstanbul’a dönecek.
İdman öncesinde tesislere gelen Romen Tv ekibi, UEFA Ligi’ndeki rakibimiz Steaua Bükreş ve Beşiktaşımız ile ilgili Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque ve futbolcularımızla röportajlar yaptı.
Futbol Takımımız, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı idmanla sürdürecek.
